7 tips voor een knusse wintersfeer in huis

by admin

De lange donkere winteravonden hoe maak je die knus en gezellig in je eigen huis? Met de volgende 7 tips komt dat helemaal goed. Dan kun je de aankomende winteravonden genieten van knusse, gezellige en sfeervolle avonden. De eerste tip is echt heerlijk. Als je op de bank zit kan het soms ondanks dat je de verwarming aan hebt toch wat killig aanvoelen. Geen probleem dan kun je een warm plaid pakken en heerlijk onderkruipen. Maar je kunt er ook voor kiezen om de warme wollige plaid op of over de bank te leggen. Dat zorgt voor een warme sfeer in huis. De tweede tip is je wand in warme kleur verven. Dat geeft echt een heel warm en knus gevoel aan je interieur.

7 tips om de knusse wintersfeer echt in huis te halen

De derde tip van de zeven is iets wat heel veel vrouwen wel kunnen waarderen. Steek kaarsjes aan in een leuke waxinelichthouder. Dan ziet de kamer er gelijk al een stuk gezelliger en sfeervoller uit. Bovendien hoef je dan ook niet altijd het licht van een grote lamp aan te doen. De vierde tip heeft indirect wel te maken met het kaarslicht dat is namelijk kies voor gezellige sfeerverlichting. Kies voor het licht van een paar wandlampen of een mooie tafellamp met rieten lampenkap veel subtieler en zachter licht dat brengt gelijk al meer sfeer of in dit geval de knusse wintersfeer. De vijfde tip is dat je zoveel mogelijk moet omringen met planten. Planten zorgen niet alleen voor zuurstof maar zorgen ook voor een heel ontspannen sfeer in huis. Dit heeft hetzelfde effect als wandelen in de natuur waar je door de groen omgeving helemaal tot rust komt.

Met deze 7 tips geniet je echt meer van de knusse wintersfeer

Kies voor kussens met een mooie afbeelding dat geeft namelijk ook meer sfeer. Door de mooie afbeelding worden de kussens echte blikvangers. Dit doet echt wonderen voor je interieur maar ook zeker voor een knusse wintersfeer in huis. De laatste tip gaat over je huis een lekker geurtje geven. Kies voor een geurtje met een echt winters karakter. Ook dat verhoogt de gevoels waarde van een knusse wintersfeer.