Maak van je huis een warm winterhuis

by admin

In de winter brengen we heel wat uren binnen in huis door. Het is al vroeg donker en als het heel koud is nodigt dat niet echt uit om naar buiten te gaan. Maar dat hoeft ook helemaal niet. Want of het nu sneeuwt of -20 is buiten creëer binnen een warm winterhuis. Omring je binnen in huis met warmte en sfeer. Steek bijvoorbeeld de open haard eens aan. Die geeft heel veel warmte. Ook het kijken naar de langzaamaan brandende houtblokken geeft een warme sfeer. Daarnaast maak je ook een warm winterhuis door te kiezen voor wat zachte sfeerverlichting. In de winter doe je wat vaker en vroeger de verlichting aan. Maar het licht van een grote felle lamp voelt een stuk minder warm en sfeervol aan dan het licht van kleine wand of tafellampen.

Met een warm winterhuis wil je niet meer naar buiten

Ook kaarsjes en een warme winterdeken of plaid mogen niet ontbreken in het warme winterhuis. Deze verhogen ook het warme winterhuis gevoel. Een warm winterhuis geeft je warmte, sfeer en veel comfort. Een paar heerlijke zachte kussens op de bank of een lekker warm wollen vloerkleed op de vloer. Ook daarmee creëer je hele gemakkelijk een warme sfeer in huis. De warmte van een open haard. zachte verlichting kaarsjes aan en dan lekker op de bank met warme sloffen onder een plaid kruipen. Dat is waar je aan moet denken als we praten over een warm winterhuis. Terwijl het buiten ijskoud is sneeuwt en misschien wel twintig graden onder nul is houden we het binnen gezellig en warm.

Heb jij al je kerst decoratie in huis gehaald? Lees dan snel eens ons artikel over kerst decoratie en waarom het verder dan alleen een kerstboom optuigen gaat!

Met een warm winterhuis maakt het niet uit of het sneeuwt of -20 is buiten

Wat ook een goede bijdrage kan leveren aan het gevoel van een warm winterhuis is een lekker geurtje voor in huis. De heerlijke geur zorgt ervoor dat het nog fijner is om lekker binnen te blijven. Als je een geur wil gaan kopen kies dan voor een geur die goed past bij de winter. Dit maakt het warme winterhuis helemaal compleet.

Wat doe jij met oude parfum flesjes? In ons artikel over parfum flesjes leggen we alles uit! Ideaal wanneer je een geur wil gaan kopen die past bij de winter!