Moderniseer je huis in vier stappen! 

by admin

Upgrade je verlichting: 

Verlichting speelt een cruciale rol bij het creëren van een moderne sfeer. Overweeg om dimbare LED-lampen te installeren. Door dimbare lampen te installeren heb je de mogelijkheid om de lichtintensiteit aan te passen op verschillende momenten. Ook heb je de mogelijkheid om slimme verlichtingssystemen te plaatsen. Dit zijn systemen die je vanaf een afstand aan en uit kan zetten. Naast dat het fijn is om in een verlicht huis thuis te komen, biedt het extra veiligheid door inbrekers af te schrikken. 

Minimalistisch ontwerpen: 

Een belangrijk aspect van een modern design is minimalisme. Door overbodige rommel en andere overbodige meubelen te verwijderen creëer je al snel een modernere en ruimere ruimte. Kies voor strakke lijnen, minimalistische meubelen en een neutrale kleur in je huis. Dit zorgt er namelijk voor dat je huis een moderne uitstraling krijgt en je het gevoel hebt dat je ruimte groter is. Probeer ook oude apparaten die zichtbaar aan de muur hangen te vervangen. Denk hierbij aan een slimme thermostaat die mooier oogt en ook nog erg praktisch is om te hebben. Zo bespaar je ook nog eens energie en kom je thuis in een warm huis. 

Moderne deurkrukken:

Een subtiele maar zeker een goede manier om je huis een modernere uitstraling te geven, is door oude deurkrukken te vervangen door nieuwe moderne deurkrukken. Kies bijvoorbeeld voor deurkrukken met strakke lijnen en minimalistische vormen. De zwarte deurkrukken van Lavuzo zijn mooie strakke deurkrukken op schild die ervoor zorgen dat je huis er direct moderner uitziet. Je kan er ook voor kiezen om geen zwart deurbeslag aan te schaffen maar te kiezen voor materialen zoals geborsteld nikkel, chroom of roestvrij staal. Deze materialen kunnen een eigentijdse touch toevoegen aan je deuren. Denk ook aan deurkrukken met geïntegreerde smart lock-functies voor extra gemak en beveiliging.

Sfeerfoto van Lavuzo deurkruk:

Glazen deuren: 

Een andere manier om je huis moderner te maken is door te investeren in glazen deuren. Glazen deuren creëren een gevoel van ruimtelijkheid en laten natuurlijk licht zichtbaar doorstromen. Hierdoor maak je je interieur helder en lijkt de kamer ruimer. Kies voor glazen deuren met een strakke en minimalistische afwerking om de moderne sfeer te behouden. Je kunt ze gebruiken voor de woonkamer of bijvoorbeeld de studeerkamer, afhankelijk van de privacy die je wenst te hebben. Mocht je meer privacy willen hebben kan je altijd nog kiezen voor mat of gedempt glas. Hierdoor krijg je nog steeds natuurlijk licht door de deur, maar kan je niet meer door de deur heen kijken. 

Door te focussen op nieuwe moderne deurkrukken, glazen deuren en LED-verlichting kun je al snel je huis een eigentijdse en moderne uitstraling geven. Vergeet niet dat consistentie in inrichting en de materialen die je gebruikt van groot belang zijn bij het creëren van een moderner huis. Door de genoemde tips toe te passen op je huis en je persoonlijke stijl erbij toe te voegen, kun je jouw huis transformeren tot een moderne oase waar je elke dag van kunt genieten!