Schippers bouwconsult – beste keuze bouwkeuring Utrecht

by admin

Bij het kopen van een huis komt veel kijken. Een van de belangrijkste dingen is het laten uitvoeren van een bouwkundige keuring. Dit voorkomt verrassingen achteraf, zoals verborgen gebreken en hoge reparatiekosten. In Utrecht zijn er verschillende bedrijven die deze service aanbieden, maar waarom zou je kiezen voor Schippers bouwconsult? In dit artikel lees je alles over de voordelen van hun dienstverlening en waarom je bij Schippers bouwconsult moet zijn voor een bouwkundige keuring utrecht.

Betrouwbaarheid

Schippers bouwconsult is een betrouwbaar bedrijf dat al jaren actief is op het gebied van bouwkundige keuringen. Zij begrijpen als geen ander hoe belangrijk het is om een goede inspectie te laten uitvoeren, voordat je een huis koopt. Ze werken uitsluitend met ervaren en gekwalificeerde inspecteurs die hun vak verstaan. Bovendien zijn ze aangesloten bij de brancheorganisatie VastgoedPRO en zijn ze in het bezit van het keurmerk voor bouwkundige keuringen.

Deskundigheid

De inspecteurs van Schippers bouwconsult hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van bouwkundige keuringen. Ze zijn in staat om de staat van een woning grondig en nauwkeurig te beoordelen en kunnen zo eventuele gebreken opsporen. Bovendien geven ze heldere en duidelijke adviezen over eventuele reparaties en onderhoudswerkzaamheden. Dit alles wordt op een begrijpelijke manier aan jou uitgelegd, zodat je een goed beeld krijgt van de bouwkundige staat van het huis.

Klantgerichtheid

Schippers bouwconsult hecht veel waarde aan klantgerichtheid en goede communicatie. Ze staan altijd klaar om vragen te beantwoorden en nemen de tijd om hun bevindingen uitgebreid toe te lichten. Ook na de keuring kun je bij hen terecht voor advies en ondersteuning. Het gaat tenslotte om jouw droomhuis en daar willen zij jou graag bij helpen.

Prijs-kwaliteitverhouding

Schippers bouwconsult hanteert scherpe tarieven voor hun bouwkundige keuringen, zonder daarbij concessies te doen aan de kwaliteit van hun dienstverlening. Bovendien zijn er geen extra kosten verbonden aan bijvoorbeeld spoedopdrachten of avond- en weekendkeuringen. Dit maakt het voor jou mogelijk om zonder zorgen een goed beeld te krijgen van de bouwkundige staat van het huis.

Ervaringen van klanten

De ervaringen van klanten spreken voor zich. Schippers bouwconsult wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,2 op basis van meer dan 200 beoordelingen op klantenvertellen.nl. Klanten zijn vooral tevreden over de deskundigheid, betrouwbaarheid en klantgerichtheid van het bedrijf. Ook wordt de duidelijke uitleg van de bevindingen en het begrijpelijke advies dat daarop volgt vaak genoemd als pluspunt.

Meer dan alleen bouwkundige keuringen

Schippers bouwconsult biedt meer dan alleen bouwkundige keuringen aan. Zo kun je bij hen ook terecht voor een energieprestatiecertificaat (EPC) en een thermografische scan. Met een EPC krijg je inzicht in de energiezuinigheid van een woning en kan het bijdragen aan het verlagen van de maandelijkse energierekening. Met een thermografische scan worden warmtebeelden van de woning gemaakt, waarmee eventuele warmtelekken en isolatieproblemen kunnen worden opgespoord. Schippers bouwconsult denkt graag met je mee over de mogelijkheden en kan je adviseren over de beste aanpak. Zo weet je zeker dat je niet alleen een bouwkundig, maar ook een energiezuinig en comfortabel huis koopt.