Levertijd 1 tot 2 werkdagen*
Gratis verzending vanaf €75,-
Veilig betalen met iDeal en PayPal
Verzenden €5,95 naar NL, BE en DE

Radiatorbakjes

Met een verdampingsbakje van Clayre en Eef hou je ook tijdens de koude maanden de luchtvochtigheid in huis onder controle. Daarnaast zijn de brocante verdampingsbakjes ook een leuke manier om je 'saaie' radiator te decoreren. In de koude maanden kan de warmte van radiatoren voor een droog lucht zorgen. Dat is niet alleen slecht voor bepaalde huisplanten maar ook voor je huid en slijmvliezen. Om  die reden is aan te bevelen een verdampingsbakje op te hangen. 

 

Clayre en Eef verdampingsbakjes assortiment

Sfeerleven.nl bechikt over een ruim assortiment aan verdampingsbakjes. Zo kun je kiezen uit verdampingsbakjes in de vorm van kippen en uilen maar ook vogelhuisjes en hartvormige verdampingsbakjes. Onze bakjes zijn van keramiek  of porselein gemaakt en in verschillende formaten beschikbaar. 

Verdampingsbakjes in brocante stijl koop je snel en simpel bij Sfeerleven. Wij garanderen een veilige transactie en een snelle levering, en als u voor €75 of meer besteld wordt uw pakket gratis verzonden. Bovendien krijgt u bij elke bestelling boven de €10 een gratis cadeautje mee gestuurd.