Levertijd 1 tot 2 werkdagen*
Gratis verzending vanaf €75,-
Veilig betalen met iDeal en PayPal
Verzenden €5,95 naar NL, BE en DE

Modelvoertuigen

Voor de liefhebber van klassieke en vintage modelvoertuigen heeft Sfeerleven een collectie die zó van een brocantemarkt lijkt weggereden. Bekijk op uw gemak ons indrukwekkende assortiment en verras een ander – of verwen uzelf! Heeft u al een mooi modelvoertuig uitgezocht?

Assortiment modelvoertuigen

Bij Sfeerleven zijn we dol op bijzondere decoratie artikelen, zeker als ze ons doen denken aan vroeger. Onze modelvoertuigen zijn niet alleen leuk voor de fanatieke verzamelaar, maar voor iedereen die blij wordt van een authentieke decoratie auto of decoratie vliegtuigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een modelvoertuig van een nostalgische Eend of een Kever, of van een klassiek Volkswagen busje? Of u kiest een retro Vespa als cadeau voor uw dochter die net haar scooterrijbewijs heeft gehaald.
Naast modelvoertuigen vindt u bij onze decoratie beelden ook de mooiste sprookjes en kermis decoratiebeelden. U ziet het: als het om een passend cadeautje gaat dan vindt u in de collectie van Clayre & Eef sowieso altijd iets leuks!

Modelvoertuigen kopen

Steeds meer mensen winkelen online, en u kunt tegenwoordig dan ook alles op het internet kopen. Ook modelvoertuigen kunt u bij Sfeerleven heel eenvoudig online bestellen. Betalen gaat altijd veilig en betrouwbaar, via iDeal of PayPal. Het is maar net waar u zelf de voorkeur aan geeft! Wij zorgen voor een snelle levering van uw bestelling en een gratis verzending bij besteding vanaf €75. Daarbij sturen we u bij bestellingen van €10 of meer een gratis cadeautje mee! Zo heeft u weer iets leuks om naar uit te kijken.