Levertijd 1 tot 2 werkdagen*
Gratis verzending vanaf €75,-
Veilig betalen met iDeal en PayPal
Verzenden €5,95 naar NL, BE en DE

Brocante kapstokhaken

Het kan zo handig zijn om iets even op een haakje te kunnen hangen. Theedoeken in de keuken, gastendoekjes in het toilet, een pyjama in de slaapkamer. En waarom zouden dat dan geen mooie brocante kapstokhaken mogen zijn, die passen bij uw favoriete woonstijl? In de webwinkel van Sfeerleven heeft u een ruime keuze aan wandhaken in alle vormen en maten. Voor enkel, dubbel of meervoudig gebruik. Handig en decoratief zijn de deurhaken, die niet geschroefd hoeven te worden, maar over de bovenrand van de deur gehangen kunnen worden.

Brocante kapstokhaken assortiment

Bij Sfeerleven kunt u brocante kapstokhaken in alle vormen, kleuren en maten vinden. Zo kunt u voor eenvoudige zwarte of witte haakjes kiezen, wandhaken in de vorm van dieren, haken met een antieke look en nog veel meer. Onze brocante katpstokhaken zijn van ijzer, hout of een combinatie van beide gemaakt. 

Naast wandhaken vind je op Sfeerleven werkelijk alles op het gebied van brocante woonaccessoires. Ontdek de ruime keuze aan wandkapstokken, staande kapstokken, kledinghangers en meer.