Levertijd 1 tot 2 werkdagen*
Gratis verzending vanaf €75,-
Veilig betalen met iDeal en PayPal
Verzenden €5,95 naar NL, BE en DE

Landelijke brievenbussen

Sfeerleven heeft een aantal fraai vormgegeven brievenbussen in de collectie. Daarmee brengt u een niet te missen blikvanger aan bij uw entree. U loopt ’s ochtends met het grootste plezier naar buiten om uw krant uit de brievenbus te halen! Bekijk op uw gemak ons assortiment brievenbussen en profiteer van de uitstekende service van Sfeerleven!

Assortiment brievenbussen

Onze brievenbussen zijn vervaardigd uit ijzer en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, maar hebben allemaal één ding gemeen: die authentieke, warme en huiselijke uitstraling die u met een gewone, moderne brievenbus nooit zult bereiken. Daarbij zijn de brievenbussen eenvoudig met een paar schroefjes te bevestigen, op vrijwel elke gewenste plek. Gewoon aan uw voordeur, aan de muur, of wellicht aan het tuinhek.

 

In de webshop van Sfeerleven vindt u alles wat u maar nodig kunt hebben voor de garderobe! Naast brievenbussen hebben we namelijk ook een collectie uitnodigende deurmatten, en kunt u bij ons een fraaie deurbel of deurklopper of een deurstopper bestellen.

 

Brievenbus kopen bij Sfeerleven

Wilt u ook zo’n leuke brievenbus kopen? Dat kunt u bij Sfeerleven gewoon online doen! U bent bij ons altijd verzekerd van een prima service en een snelle levering van uw nieuwe brievenbus, en kunt veilig betalen via uw eigen bank of een andere betaalmethode van uw keuze. Bij besteding vanaf €75 wordt uw pakket kosteloos verzonden. En alsof dat nog niet genoeg was, krijgt u vanaf €10 van ons een gratis cadeautje bij uw bestelling.