Levertijd 1 tot 2 werkdagen*
Gratis verzending vanaf €75,-
Veilig betalen met iDeal en PayPal
Verzenden €5,95 naar NL, BE en DE

Sfeerleven cadeaukaart voorwaarden

 

In aanvulling op onze Algemene Verkoopvoorwaarden zijn deze cadeaukaartvoorwaarden van toepassing op door V.O.F. Sfeerleven ("sfeerleven.nl") uitgegeven cadeaukaarten. Door gebruik te maken van een sfeerleven.nl cadeaukaart aanvaardt u deze cadeaukaartvoorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

 1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door sfeerleven.nl uitgegeven cadeaukaarten die worden verkocht door sfeerleven.nl en door sfeerleven.nl aangewezen derde partijen.
 2. Iedere Cadeaukaart is voorzien van een unieke code onder de kras laag. Iedere Cadeaukaart wordt slechts één maal verstrekt. U dient de Cadeaukaart (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Cadeaukaarten en codes kunnen worden gebruikt en dienen op verzoek aan sfeerleven.nl te worden verstrekt. Sfeerleven.nl behoudt zich het recht voor om een Cadeaukaart uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Cadeaukaart (in geval van elektronische cadeaukaart de e-mail die door sfeerleven.nl of een door sfeerleven.nl aangewezen derde partij aan u is verzonden en waarin de code is opgenomen) en om in geval van oneigenlijk gebruik alsnog betaling in geld te verlangen. Indien een Cadeaukaart bij een derde partij is gekocht, dient u de kassakaart en het opwaardeerbewijs zorgvuldig te bewaren en op verzoek aan sfeerleven.nl te overleggen.
 3. Om een Cadeaukaart te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in het "winkelwagentje" te plaatsen. Tijdens het betaalproces kunt u de code onder de kras laag invullen zodat de korting verrekent wordt.
 4. De aard, waarde, duur, vervaldatum en/of eventueel toepasselijke overige specifieke gebruiksvoorwaarden vindt u op de Cadeaukaarten/of in de uiting (e-mail) waarin de code is opgenomen.
 5. Cadeaukaarten uitgegeven door sfeerleven.nl en/of door sfeerleven.nl aangewezen derde partijen zijn uitsluitend inwisselbaar terzake van aankopen via www.sfeerleven.nl of via de sfeerleven winkel in Valkenburg.
 6. Cadeaukaarten kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.
 7. Cadeaukaarten of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.
 8. De restwaarde van de Cadeaukaart kan worden gebruikt voor volgende bestellingen. Deze waarde is op te vragen via de saldo checker. De restwaarde is niet overdraagbaar.
 9. Van reeds gebruikte Cadeaukaarten is alle informatie m.b.t. code en de restwaarde ook beschikbaar via de saldo checker op de sfeerleven.nl website.
 10. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Cadeaukaart(nen), dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: creditcard, kortingscode, iDEAL of Paypal.
 11. Het is niet toegestaan Cadeaukaarten of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking).
 12. Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Cadeaukaarten wordt ontzegd.
 13. Het is niet toegestaan Cadeaukaarten op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.
 14. Deze cadeaukaartvoorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de cadeaukaartvoorwaarden telkens voor het gebruik van een Cadeaukaart te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen Cadeaukaarten gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde cadeaukaartvoorwaarden.
 15. Per bestelling kunt u een onbeperkt bedrag aan Cadeaukaarten of een combinatie van maximaal 1 kortingscode en een onbeperkt bedrag aan Cadeaukaarten inwisselen.
 16. Hebt u vragen over of opmerkingen over het gebruik van de Cadeaukaarten of problemen bij het inwisselen laat ons dit dan zo spoedig mogelijk weten door contact op te nemen met onze klantenservice. Sfeerleven.nl zal uw e-mail dan zo spoedig mogelijk behandelen.