Voor elk interieur is een geschikte klok te vinden

Klokken zijn niet alleen functioneel, maar ze kunnen ook voor een beetje extra sfeer zorgen. Het vinden van een geschikte hangende klok hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Aan de hand van de vorm en de kleur van een klok kunt u makkelijk bepalen of een bepaald model in uw huis zal passen. Het merk Clayre en Eef heeft bijvoorbeeld een ruim aanbod aan diverse hangende klokken, waardoor u zeker een geschikt model zal vinden.

Lees meer

Geef uw interieur een chique uitstraling met moderne fotolijsten

Soms is het fijn om een gevoel van elegantie in huis te hebben. Gelukkig hoeft dit helemaal niet duur te zijn. U kunt een chique uitstraling namelijk makkelijk thuis creëren met enkele moderne accessoires. Een voorbeeld hiervan zijn de moderne fotolijsten van Clayre en Eef, waarmee u saaie muren en kale kastjes een ander uiterlijk kan geven.

Lees meer

Uw toilet een landelijke sfeer geven

Als u uw huis een landelijke sfeer wil geven, dan denkt u er waarschijnlijk vrij snel aan om de woonkamer of de keuken op te leuken met accessoires. Maar heeft u ook wel eens aan het toilet gedacht? Ook het toilet kunt u met diverse accessoires een landelijke sfeer geven. Uw gasten en uzelf zullen tenslotte ook deze ruimte gebruiken. Het landelijke merk Clayre en Eef heeft verschillende toiletaccessoires waarmee u makkelijk uw toilet kan aankleden. 

Lees meer

Geef uw tuin een sfeervolle uitstraling

In de zomer zitten de meeste mensen liever buiten dan binnen. Het is dan ook het seizoen om de tuin een gezellige sfeer te geven, zodat u buiten nog meer kunt genieten. Als u tuin nog een beetje sfeer mist, dan kunt u een kijkje nemen bij de Clayre en Eef tuinaccessoires. In deze categorie vindt u diverse producten waarmee u uw tuin in een handomdraai meer sfeer geeft.

Lees meer

Plaids gebruiken tijdens zomeravonden

Tijdens zomeravonden wilt u natuurlijk nog even buiten genieten van het aangename weer. Ook al is het zomer, het kan soms toch best koud worden, vooral als u tot ’s avonds laat buiten wilt zitten. Met de vrolijke plaids van Clayre en Eef kunt u buiten blijven zitten, zelfs als het fris wordt. Deze plaids kunt u op meerdere manieren buiten gebruiken.

Lees meer

Geef uw tuin een landelijke touch

Als het lekker weer is, dan zitten de meeste mensen graag buiten in de tuin. Om uw tuin een gezellige, landelijke touch te geven, kunt u gebruik maken van de tuinaccessoires van Clayre en Eef. In de collectie tuinaccessoires vindt u diverse producten waarmee u uw tuin een uitnodigende uitstraling geeft.

Lees meer

Een sierkussen om de bank of het bed mee op te fleuren

Fijne plekken in huis zoals de bank of een bed worden nog comfortabeler met sierkussens. Deze mooie woonaccessoires zorgen niet alleen voor meer comfort, maar ze fleuren het interieur ook op. Bij het merk Clayre en Eef vindt u diverse collecties met sierkussens, waarmee u uw bank of bed kunt aankleden.

Lees meer

5 voorbeelden van leuk servies voor een high tea

Bij een high tea zijn niet alleen de lekkernijen en de thee van belang, maar ook het servies. Met mooi en kleurrijk servies kunt u taarten, cakes en koekjes op een prachtige manier serveren. Ook geeft u uw high tea een sfeervolle uitstraling met mooi servies. Bij het landelijke merk Clayre en Eef vindt u vijf producten waarmee u zelf een high tea kunt opdienen.

Lees meer

Uw muur met kleurrijke schilderijen aankleden

Ook al heeft u uw huis ingericht met mooie meubelen, soms kan een ruimte toch kaal ogen. Vooral saaie, lege muren kunnen een huis minder gezellig laten ogen. Gelukkig kunt u met prachtige schilderijen van Clayre en Eef een muur op een kleurrijke manier aankleden. Dit merk staat bekend om de landelijke uitstraling van de producten.

Lees meer